Na prodej
Pozemky
23900000 Kč

Přehled

Popis

V jedinečné lokalitě Průhonic nabízíme k prodeji rodinnou vilu s pozemkem o velikosti 854 m2, který je v přímém sousedství dokončeného luxusního developerského projektu Park Resort Průhonice a v těsné blízkosti Průhonického parku.

Nepodsklepený dům o celkové užitné ploše 215 m2 nabízí v přízemí domu kuchyň s obytnou částí propojenou velkoplošným prosklením se zahradou, pracovnu či pokoj pro hosty nebo hospodyni, technické zázemí, WC, spíž, šatnu a garáž pro jeden vůz.

Projekt obsahuje možnost zřídit v obývací části krb s napojením na venkovní nerezový komín.Ve 2.NP je umístěna manželská ložnice s vlastní koupelnou a šatnou a další dvě ložnice se sdílenou koupelnou. Na zahradě domu je předpokládána výstavba bazénu a terasa.

Vila se vyznačuje funkčním dispozičním řešením, navrženými moderními materiály a architektonicky čistým vzhledem. Součástí projektu je i soukromá příjezdová cesta, oddělená od obecní komunikace bránou. Objekt je vystavěn s výbornými tepelně izolačními vlastnostmi o energetické třídě B. Vytápění a chlazení se předpokládá venkovním tepelným čerpadlem. Na pozemku jsou parkovací místa pro další dva vozy.

Cena zahrnuje hrubou stavbu s finální zateplenou střechou včetně oplechování atiky, svody pro odvod dešťové vody ze střechy, dešťovou jímku pro zavlažování, přípravu pro předokenní žaluzie a rolety.

V případě zájmu lze objekt kompletně exteriérově dokončit do cca 7-8 měsíců po výběru finálních materiálů a vybavení (fasáda, hliníková okna s trojskly, hliníkové vchodové dveře, předokenní žaluzie).

Lokalita Průhonic umožňuje snadnou dostupnost do centra Prahy, skvělou občanskou vybavenost v přímém okolí domu i luxusní zázemí pro náročné klienty.

 

 

 

 

 

 

Detaily

Id 18 Cena 23900000 Kč
Typ Pozemky Celková výměra v m2 854 m2
Patro 2 Zastavěná plocha v m2 156 m2
Počet ložnic 0 Počet koupelen 0
Voda Dálkový vodovod Vytápění Tepelné čerpadlo
Odpad Veřejná kanalizace Umístění nemovitosti Klidná část obce
Dispozice Neuvedeno Konstrukce Cihlová
Vlastnictví Osobní Energie třída B - Velmi úsporná
Stav objektu V rekonstrukci

Funkce & vybavení

  • Terasa
  • Garáž
  • Bazén

Umístění na mapě