Na prodej
Ostatní
1400 Kč
  • Bienvenido a Mallorca /
  • 25. 06. 2023 /
  • Zobrazeno: 188

Přehled

Popis

Čeká na vás nadherý sněhově bílý katamarán, krásný ostrov Menorca, cesta překrásnou Tramvají "Orange Express" a ke všemu Přenádherný park Cabrera a to z daleka není vše.

Den 1 

"Bienvenido a Mallorca" - vítejte na Mallorce! 

Největší a nejúžasnější ostrov Baleárského souostroví ve Středozemním moři, který každoročně přitahuje tisíce cestovatelů. Ostrov se velmi liší od pevninského Španělska. Mallorca je známá svými přímořskými letovisky, malebnými zátokami, ale taky římskými a maurskými architektonickými památkami. Hlavní město Palma je velké a moderní město, kterému se podařilo zachovat historické budovy.

 

Den 2  

Palma — Puerto de Soller  

Port de Soller je malé letovisko uhnízděné v malebné zátoce ve tvaru podkovy, obklopené horami Tramuntana. Město Soller a přístav Soller spojuje stará tramvajová trať, jediná na ostrově. Tramvaj se nazývá „Orange Express“, ani ne tak kvůli své barvě, ale proto, že po této cestě posílali obchodníci z údolí pomeranče na námořní terminál v přístavu. 

 

Den 3 

Puerto de Soller — Puerto Pollensa 

Puerto Pollensa je okouzlující letovisko na severu Mallorky. Hory Sierra de Tramuntana poskytují dramatickou kulisu starému městu, zatímco zátoka ve tvaru podkovy hraničí s elegantním jachtařským přístavem. 

Projděte se pobřežní borovicovou alejí nebo odpočiňte v jednom z mnoha barů a restaurací rozesetých po hlavním přístavu nebo se projděte historickým centrem města. Toto letovisko mezi Evropany považováno za jedno z nejoblíbenějších.

 

Den 4  

Puerto Pollensa — Menorca (Ciudadela) 

Dnes se vydáme na ostrov Menorca. Den na moři. Přijíždíme do města Ciutadella, bývalého hlavního města ostrova. Ciutadella je také známá svou humří polévkou. 

 

Den 5  

Ciudadela — Portocolom  

Portocolom je jedno z nejkrásnějších měst na východním pobřeží. Jeho malebné nábřeží připomíná spíše italské nebo řecké město než vesnici na Mallorce. Patří do obce Felanitx, jedné z nejstarších osad na Mallorce (asi 2000 let před Kristem). Portocolom zůstává tradiční rybářskou vesnici.

 

Den 6  

Portocolom— Cabrera  

Ostrov Cabrera je největším z 18 ostrovů stejnojmenného souostroví. Ostrov dostal své jméno na počest velkého počtu divokých koz, které si ostrov oblíbili (Cabra ve španělštině znamená koza). Ostrov je součástí národního parku souostroví Cabrera – rezervace, ve které roste mnoho unikátních rostlinných druhů. Vysoké útesy dobře chrání záliv, proto voda je zde klidná téměř za každého počasí. Azurová hladina vody v kombinaci s modrou oblohou okouzlí i ostřílené cestovatele.

 

Den 6

Cabrera — Palma 

Ráno nás čeká snídaně na katamaránu a před zahájením návratu do přístavu se vykoupeme v jedné z krásných zátok. Večer nás čeká už jen závěrečná večeře v jedné z místních restaurací. 

 

Den 7 

Ráno opouštíme katamarán a dopravíme se na letiště Palma de Mallorca a to plni síly, emocí z nových zážitků a s přívalem energie, odlétáme domů. 

 

Co je zahrnuto?

- Ubytování na 7 dní 

- Profesionální kapitán 

- Palivo pro katamarán 

- Závěrečný úklid katamaránu 

- Transfery na letiště a zpět 

- Pojištění katamaránu 

- Zdravotní pojištění 

- Ručníky a ložní prádlo 

- Zdravotní pojištění  

- Dinghy (nafukovací člun) a přívěsný motor pro přistání na břehu 

- Vzpomínky, které zůstanou na celý život  ;)

Nezahrnuto

 

- Nápoje a jídlo (cca 250-300 EUR na osobu za týden)

- Přístavní poplatky (cca 150 EUR na osobu za týden)

-Paragliding s instruktorem (cca 100 EUR na osobu)

- Letenky 

Detaily

Id 21 Cena 1400 Kč
Typ Ostatní Celková výměra v m2 0 m2
Patro Neuvedeno Zastavěná plocha v m2 0 m2
Počet ložnic 0 Počet koupelen 0
Voda Neuvedeno Vytápění Neuvedeno
Odpad Neuvedeno Umístění nemovitosti Neuvedeno
Dispozice Neuvedeno Konstrukce Neuvedeno
Vlastnictví Neuvedeno Energie třída Neuvedeno
Stav objektu Neuvedeno

Funkce & vybavení

Umístění na mapě